Скъпоценни и полускъпоценни камъни за зодия Риби.

Скъпоценни и полускъпоценни камъни за зодия Риби.

Рибите са една изключителна зодия, тъй като съчетават качества и характеристики на всички останали зодии. Това ги прави изключително сензитивни, с развито въображение и всеобхватен поглет за „хубави“ и „лоши“ неща. Хора на изкуството – поети, художници, музиканти, хора на комедията и драмата както в творбите си, така и в живота.

Кой са най-подходящите камъни за представителите на зодия риби?

 

Астролозите съветват рибите родени в първата декада да носят АМЕТИСТ – камък на вярата, искренността, чистосърдечието. Мистицизмът е част от рибешката природа и е силно застъпен в представителите на първата декада и в тази посока, аметиста помага за духовното им развитие.

 

Родените през втората декада риби са изключително емоционални, те са много чувствителни към недоброжелателната среда около тях, като това може да им повлияе дори на здравето. Най-подходящ за тях е Лунен камък подпомагайки интуицията, усещането за доброжелатели или обратно. Предизвиква симпатии и кара притежателя си да се чувства уверен в себе си и околните.

 

Родените пред третата декада риби имат силно изразена индивидуалност. При тях липсва вродената нерешителност на рибите, те взимат лесно решения и държат на тях, не променят вярата в идеалите и гледната си точка, но често са способни на агресия и егоизъм, което обикновено вреди най-много на самите тях.

 

Астролозите съветват рибите родени в третата декада да носят Аквамарин, който да охлажда споровете и страстите, к

акто и Александрит, за да стимулира мозъчна дейност и да успокоява душата.

Други камъни подходящи за зодия риби са :

 

САПФИР

ЧЕРВЕН КОРАЛ
ХРИЗОЛИТ
ЯСПИС
БИСЕР (ПЕРЛА)
ЛАЗУРИТ

Вашият коментар