Скъпоценни и полускъпоценни камъни за зодия Стрелец

Скъпоценни и полускъпоценни камъни за зодия Стрелец

За зодия Стрелес са подходящи  ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ И ЗЕЛЕНИ КАМЪНИ.

Резки, но силни и разумни с бързи реакции, целеустремени и безстрашни, това са представителите на зодия Стрелец.

 

На родените през първата декада се препоръчва гранат, пурпурен аметист или тюркоаз, тъй като са хора на честта, страстта и са с големи творчески заложби.

Родените през втората декада са откриватели,  имат открит характер, склонност към изследователска дейност, същевременно са силно емоционални, романтици до дъното на душата си и изключително смели.

Тези стрелци са привлечени от политиката, но същевременно не притежават качества да се занимават с нея. Лесно се запалват по проекти, които обаче нямат сили да довършат. Непостоянни са в любовта, защото не са в състояние да преглътнат недостатъците на партньора си.

Те имат нужда от камъни в червеникаво-синьо и виолетово, които да им помагат да поддържат стремежите си за по-постоянно и да смекчават недостатъците, като най-подходящи за Стрелец са гранат, рубин, халцедон и тъмно-виолетов аметист.

Родените пред третата декада Стрелци са доста противоречиви. От една страна са изключително властни, дори деспотични, същевременно притежават голямо великодушие, което някак е съчетано с избухливост и престметливост.

Надарени са с остър ум, житейска хитрост и стратегически талант. Имат авторитет в службата и късмет в любовта.

За тях подходящи са камъни с червено-зелени цветове, които да им помагат да се вдъхновяват и да открият своята самореализация. За тях се препоръчва лазурит.

Обобщено – най-подходящи камъни за зодия Стрелец са:

ТЮРКОАЗ
АМЕТИСТ
ХАЛЦЕДОН
ЦИРКОН
ГРАНАТ
РУБИН
ИЗУМРУД
ЛАЗУРИТ
ХРИЗОЛИТ
ОНИКС
САПФИР
ТОПАЗ
ЧАРОИТ

 Може да закупите бижу за вашата зодия ТУК.